onsdag den 4. december 2013

Julemarked, snescooter, Mads ankomst og fest

30. november

Vi skulle til julemarked oppe i hallen, hvor alle der havde lyst kunne købe en stand og stå at sælge. Der blev solgt mange forskellige ting som fiskesuppe, holdt lunken i gryden, pizza, masse perler, armbånd af moskushår og tøj. Det var rigtig hyggeligt og jeg fik da også købt et billede og 2 perleudsmykninger, den ene forstillede en kvinde i grønlandsk nationaldragt og den anden en grønlandsk mand i kajak.



Det var rigtig hyggeligt at gå rundt til julemarkeder. Der var også mange mennesker og meget at kigge på. Efter julemarked havde vi en aftale med en mand, som ville kører os en tur på snescooter. Han kørte først mig hjem og derefter Birgitte. Det var også rigtig sjovt at prøve og det gik også lidt stærkt J


Da jeg kom hjem, fik jeg endelig en besked, om at Mads var på vej videre igen. Han var taget fra Ålborg fredag morgen meget tidligt, men da han kom til Sønderstømfjord, kunne de ikke flyve videre pga. dårligt vejr, så der ventede han det meste af dagen. Fradag aften blev han fløjet til Illilusat, hvor han så strandede og måtte overnatte. Lørdag morgen blev han så puttet i en flyver men den kunne ikke komme frem så den måtte lande i Illilusat igen. Men nu var han på vej og han ankom til Uummannaq lørdag aften omkring kl. 18. Jeg hentede ham i heliporten, der ankom han sammen med en der skulle være lærer på skolen. Der var dog ikke nogen til at hente hende, så det fik vi lige skaffet inden vi gik hjem. Kl. 19 fik vi vores praktiklærer med påhæng på besøg til aftensmad. Det var for at vi kunne sige tak til dem, fordi de havde gidet at have os. Det var en rigtig hyggelig aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar