lørdag den 26. oktober 2013

Tur til fjeldet

Efter morgenmaden den 25. oktober, havde vi besluttet, at vi ville prøve at gå ud til hjertefjeldet. Så vi valgte, at vi ville prøve, at gå opad vejen derfra hvor vi bor, men lige pludselig kunne vi ikke komme længere. Der var dog en trappe, så den besluttede vi os for at gå ned af. Da vi kom ned af den mødte dette syn os:

Vi besluttede os for at vi var på fjeldvandring, så en lille skråning det burde da ikke være noget problem, at komme nedad. Vi begyndte at gå ned af bjerget, hvilket var nemt nok i starten:


I får også lige et billede af udsigten derfra:
Da vi kom lidt længere ned, fortrød vi godt nok, at vi ikke havde valgt at gå op af trappen igen og derfra tage den lange vej udenom, da det begyndte at blive lidt mere udfordrende og farligt. Vi blev enige om, at det med at kravle ned af bjerg sider, det vil vi ikke gøre igen, medmindre der er en med, der har prøvet det før. Her er lidt billeder af den sidste nedstigning:

Dette syn mødte jeg, da jeg kom ned, heldigvis havde de mere respekt for mig, end jeg havde for dem:
Derfra fulgte vi vejen for at komme tættere på fjeldet, her er lige et billede, hvor vi er kommet noget tættere på:
Vi fortsatte et stykke ud af vejen og fandt den fodbold bane, som de bruger, når de spiller udendørs fodbold, her besluttede vi os for at holde en chokolade pause, da der var en helt fantastisk udsigt til alle sider, her får i også lidt billeder fra:



Efter pausen fortsatte vi vores gåtur videre, forbi en kirkegård, der var ikke nogen der var begravet uden for kirkegården, da det er en nyere kirkegård. Derefter kom vi forbi deres affaldsplads, hvor alt deres affald bliver kørt ud og så vidt vi ved, brænder de det så af engang imellem, ikke noget med at sortere det. Lidt derfra stoppede vejen bræt op, der var en halvmur som endte vejen. Så der vendte vi om og gik tilbage. Her er nogle billeder fra det sidste stykke af gå turen.



Billedet nedenfor er af et isbjerg der lige er revnet, dette skete mens vi stod ved siden af. Der var flere isbjerge der gjorde det, mens vi var ude at gå. Det er meget specielt, da der lyder et stort brag, derefter kan man, hvis man kigger i den rigtige retning, se at noget af isbjerget knækker af:


Efter vandreturen kom vi hjem og så Jagten, hvilket var rigtig hyggeligt, men Jagten er en barsk film at se, men den kan helt sikkert anbefales, hvis der er nogen, der ikke har set den. Derefter gik jeg en tur ned på skolen, for at snakke med jer der hjemme. Det var en rigtig hyggelig gå tur derned, da der var mange grønlænder, der gerne ville snakke på vejen derned. Dagen blev sluttet af med Snow white and the huntsman, hvilket også er en god film.

Jeg håber det var fint med de mange billeder i dag, for der var så meget at vise. Hvis I har spørgsmål eller der er noget af det jeg skriver, der undre jer. Så kommentere bare indlægget eller spørg på facebook J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar