tirsdag den 5. november 2013

Julemandens hus

31. oktober
Vi skulle ud til julemandens hus, som lægger 2-3 timers vandring fra byen. Vi harvde fået forklaret vejen dagen før og vi synes

vi havde ret godt styr på det. Inden vi skulle af sted, skulle vi en tur omkring skolen så Birgitte kunne låne nogle andre støvler. Derefter begyndte vi vores gåtur det første stykke gik nemt, da det var på vejene.

Da vejen så endte skulle vi fortsætte af en grusvej, hvilken vi tror, vi fandt, men da der er sne på kan det godt være svært, at følge en vej. Efter at vi havde gået lidt kom vi til et sted hvor vi ikke helt, kunne se hvor vi skulle gå. Vi prøvede dog noget.


Efter et stykke tid, hvor jeg bestemt ikke synes det havde været sjovt at gå. Så vi noget, vi tror er hvaler. Det får i da lige et billede af, selvom det ikke er så tydeligt.
Da vi kom videre derfra fandt vi den rigtige vej, da den sidste del af den vej vi havde valgt at gå, var markeret med røde sten. Da blev vi meget glade og vi fik også øje på julemandens hus, hvilket hvis der er nogen, der skulle være i tvivl, er det der blev brugt til at optage nissebanden i Grønland.

Da vi kom til julemandens hus, gik vi selvfølgelig ind for at kigge og her spiste vi også vores madpakke. Selvom der var meget koldt, men det var hyggeligt. ADVARSEL til dem der er meget stor fan af nissebanden lad være med at kigge de næste par billeder inde fra julemandens hus.




Vi valgte at gå en anden vej hjem, den vej hvor man følger de røde sten hele vejen ind til byen. Denne vej viste sig at være noget nemmere at følge. Efter vi havde gået et stykke tid, skulle vi da lige have en pause, så vi tog en slapper i sneen og nød udsigten.

Efter pausen gik vi videre, og der kom vi til en sø vi skulle gå over. Det var rart fantastisk for den var jævn, det vil sige et helt stykke hvor man kunne gå lige ud, ikke noget med at gå op og ned. Der var også nogle der var ved at træne, deres hund til at trække slæden på søen.

Derefter gik vi hjem for at bage kage, som jeg kunne have med i skole om fredagen, fordi jeg havde fødselsdag lørdag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar